HerbELICO2020-08-01T08:27:54+00:00

Recite zbogom HELIKOBAKTERIJI

PRIRODA IMA REŠENJE

Oslobodite se brojnih simptoma infekcije Helikobakterijom (Helycobacter pylori), koji u većini slučajeva značajno narušavaju svakodnevni kvalitet života.

Rešite se tih upornih tegoba, bolova u stomaku, mučnina i povraćanja, malaksalosti, gubitka kilograma, lošeg zadaha, neprijatnosti izazvanih nadimanjem stomaka. Manje je poznato, a ne i manje važno da infekcija Helikobakterijom utiče i na raspoloženje, te da može da dovede i do depresije, a ako se ne leči može da izazove čir i rak želuca.

Savremena medicina ima svoje metode lečenja, ali one ne dovode uvek do željenog rezultata. Veliki broj pacijenata koji se leči od infekcije Heliko bakterijom prođe kroz višestruke cikluse terapija jakim dozama antibiotika, koje se vrlo teško podnose zbog brojnih neželjenih efekata. Nekad i posle dugogodišnjeg lečenja ostanu neizlečeni. Mnogi čak odustanu od lečenja jer uopšte ne mogu da podnesu nuspojave terapije.

Sada je vreme da se rešite dosadne Heliko bakterije i da uživate opet u hrani bez problema i neprijatnosti.

Vreme je da poželite dobrodošlicu danu bez bolova i lepom raspoloženju.

Predstavljamo vam konačno dostupan u Srbiji novi, prirodni i dokazano efikasan preparat HerbELICO – biljna formulacija nastala kao rezultat višegodišnjeg naučno-istraživačkog rada tima doktora nauka i univerzitetskih profesora.

Preparat je registrovan u Ministarstvu zdravlja Republike Srbije.

Preparat HerbELICO je 100% prirodan, napravljen od biljaka dobijenih organskom proizvodnjom, formulisan na bazi etarskih (eteričnih) ulja, koji deluje lokalno na sluzokožu želuca i direktno napada Heliko bakteriju. HerbELICO se lako koristi jer se etarska ulja nalaze u kapsuli.

Pije se dva puta dnevno po jedna kapsula.

Dokazano je efikasan u suzbijanju infekcije Helikobakterijom, ne izaziva neželjene efekte i ne postoji mogućnosti da Heliko bakterija razvije otpornost na ovaj preparat.

Najveći broj korisnika HerbELICO preparata reši problem Heliko bakterije potpuno prirodnim putem i to u roku od 30 do 60 dana, bez korišćenja drugih lekova i rizika da se jave neželjeni efekti, koji se javljaju kod standardne terapije.

Prirodno lečenje helikobakterije
PRIJAVI SE NA PROGRAM

Preparat HerbELICO je trenutno dostupan u okviru posebnog Programa pokrenutog sa ciljem da se prikupe dodatni podaci o zadovoljstvu korisnika.

Svesni težine problema koje izaziva Helikobakterija, kao i želje da se ovaj uporan problem reši potpuno prirodnim putem, bez veštačkih lekova, pripremili smo Vam poseban

GRATIS PAKET

u okviru kog ćete moći da probate ovaj preparat i budete svedok kako se brzo i prirodno rešava problem sa Helikobakterijom.

PRIJAVOM ZA UČEŠĆE U PROGRAMU DOBIJATE:

• HerbELICO preparat za upotrebu 1-3 meseca u zavisnosti od potrebe
• Jedan inicijani test stolice kako bi se potvrdilo prisustvo Helikobakterije
• Dodatno mesečno kontrolno testiranje – kako bi se utvrdilo da li je infekcija još prisutna nakon svakog meseca
• GRATIS konsultacije svakog meseca sa lekarom koji će sve vreme pratiti vaš napredak

Od Vas očekujemo:
• Redovno pijete po jednu kapsulu HerbELICO preparata etarskih ulja ujutro i uveče
• Poštujete dogovorene termine u Laboratoriji Polaris u Novom Sadu radi testiranja
• Budete u kontaktu sa lekarom koji Vas prati sve vreme
• Da sa nama podelite svoje utiske na početku Programa o Vašem stanju, kao i na kraju o tome kako se Vama dopao HerbELICO preparat i život nakon njega

POZOVITE NAS ZA VIŠE INFORMACIJA

O efikasnosti preparata HerbELICO najbolje svedoče iskustva naših korisnika.

Borio sam se sa Heliko bakterijom više od godinu dana. Imao sam ozbiljne tegobe – čir na želucu, gorušicu, nadutost. Lečio sam se antibioticima i drugim lekovima koje su mi lekari prepisali, ali nije bilo efekta. Kada sam čuo za HerbELICO preparat, odlučio sam da pokušam da i njega iskombinujem sa redovnom terapijom. I to mi je uspelo. Uz pomoć jednomesečne kombinovane terapije sa antibioticima i HerbELICO preparatom konačno mi je test na Heliko bakteriju bio negativan. Na kontrolnom pregledu kod gastroenterologa zaključili su da više nemam čir, video se samo ožiljak. Sve tegobe su nestale i konačno sam se osećao dobro. Sada, na svakih nekoliko meseci popijem po jednu kutiju HerbELICO preparata preventivno, kako mi se Heliko bakterija slučajno ne bi vratila.

Nikola Belić

Imala sam problem sa bolom u grlu i suvim kašljem (više kašljucanjem) koji nije prolazio nekoliko nedelja, pa sam se obratila lekaru i on me je poslao da uradim test na Helikobakteriju. Test je bio pozitivan i dobila sam antibiotsku terapiju. Međutim, ja izbegavam da pijem antibiotike kad god je to moguće. Slučajno sam saznala za prirodni preparat HerbELICO od mog stomatologa i odlučila da prvo probam njega. Izlečila sam se sa jednom kutijom HerbELICO preparata. HerbELICO se odlično podnosi, nisam osetila nikakve nuspojave. I divno miriše – na Mediteran! Uradila sam kontrolnu analizu posle godinu dana od terapije i nemam Heliko.

Jelena Lisica

Pristalica sam prirodnih lekova i lečenja biljem. Bila sam veoma sretna kada sam na televiziji videla naučnice koje govore o svom novom preparatu HerbELICO koji je potpuno prirodan, a efikasan u lečenju infekcije Heliko bakterijom. Sa ovom bakterijom sam već duže vreme imala problem. Kontaktirala sam ih i dobila kutiju preparata. Već nakon 7 dana uzimanja HerbELICO preparata osetila sam veliko olakšanje. Većina simptoma je nestala! Kada sam popila celu kutiju i dobila negativan nalaz na Heliko bila sam oduševljena. Priroda definitivno ima lek za sve!

Stoja Simić

Imao sam problema sa stomakom i posle detaljnog ispitivanja otkriveno je da imam Helikobakteriju. Dobio sam recepte za lekove koje treba da pijem. Bio sam šokiran kad mi je apotekarka dala kesu punu lekova koje treba da popijem. Prosto sam joj rekao: „Nema šanse da ja sve ovo progutam“. Apotekarka me je ubeđivala da moram i rekla „Jel znate da u najgorem slučaju možete rak da dobijete ako se ne izlečite?“ Od prijatelja sam saznao da postoji prirodan preparat HerbELICO i odmah sam rešio da ću probati tako da se izlečim, pa ako to ne uspe, vratiću se antibioticima. Nakon mesec dana terapije, kontrolna analiza je pokazala da sam negativan na Helikobakteriju. Prvo što sam uradio je da sam otišao u apoteku i pokazao nalaz apotekarki, nije mogla da veruje! HerbELICO je za svaku preporuku!

Ivan Kabić

Vrednost ovog Programa je:

1-3 kutije HerbELICO preparata – 80 €

4 testa u Laboratoriji Polaris u Novom Sadu – 30 €

3 lekarske konsultacije – 100 €

UKUPNA VREDNOST PROGRAMA: 210 €

Samo u ovoj posebnoj ponudi, kompletan Program vrednosti 210 €

VAMA DOSTUPAN za ukupno 0 €.

Zaboravite uporne bolove u stomaku, nadimanje i mučninu, tretmane koji ne pomažu, iskoristite priliku i okrenite se prirodi. Osetite kako je to biti ponovo zdrav.

Prijavite se već danas jer

PRIRODA IMA REŠENJE

PRIJAVI SE NA PROGRAM