Iskoči mi reklama RECITE ZBOGOM HELIKO BAKTERIJI….ja mislim ovi se šale sa mnom… odlučila sam ipak da probam, jer više nisam imala šta da izgubim. Heliko bakterija mi je pravila pakao od života već duže vreme. Sada sedim i razmišljam i morala sam svoje iskustvo da podelim sa vama i zbog vas koji mučite istu muku, a nema rešenja, i zbog zahvalnosti prema HerbElixa timu.

Simptomi koje sam imala

Moja muka počinje negde pre godinu i po dana kada sam povremeno počela da osećam bol u želucu. Neredovna ishrana, brz način života, žongliranje između posla, dece, kućnih poslova i pokušaja da održim i društveno-socijalni život polako je pokazivalo jasne znake da moj organizam to ne može više da izdrži. Na to i svakodnevni stres koji sam imala jer nikako nisam stizala da sve završim na vreme, sva ta jurnjava oko posla, a plata na kraju meseca najčešće nije dovoljna. Mislim da je i posao počeo da me nervira i to okruženje tamo…

Imala sam utisak da se jedan po jedan segment mog života polako gasi jer su one moje povremene tegobe u želucu postajale sve češće. Planirala sam da odem kod lekara, sve danas ću – sutra ću. Onda dođe bolji dan pa odustanem, pomislim ipak je prošlo. Ali ne, bol se opet vrati. Gutala sam šumeći ranitidin kao vodu dok ga nisu ukinuli pa sam po apotekama mogla da nađem samo drugi lek kao njegovu zamenu. Nije mi pomagao kao ranitidin. Moji pokušaji da budem smirena i da držim stvari pod kontrolom padali su u vodu jer je bol u želucu počeo da bude svakodnevan. Više nisam mogla da funkcionišem normalno. Moje svakodnevne aktivnosti su morale da budu najpre skraćene a kasnije i otkazane.

Nekad me je boleo stomak do povraćanja, kada nisam mogla da stojim od bolova, što se dešavalo naročito ujutro. Postajala sam konstantno umorna i mrzovoljna. Prijatelje sam sve manje viđala, a ukućana mi je bilo žao jer sam shvatala da pored toga što fizički nisam nikome mogla da budem od pomoći, moje psihičko stanje uticalo je i na muža i na decu. Bukvalno se sve promenilo, život mi se preokrenuo naopačke. Da mi je neko rekao kakav pakao od života može želudac da ti napravi, ne bih verovala.

Jasno mi je bilo da moram kod lekara što pre jer je vrag odneo šalu i ne mogu se zavaravati da mi soda bikarbona ili probiotici mogu pomoći.

Gastroenterolog kaže da svi moji simptomi ukazuju da je to Heliko bakterija. Odnela sam stolicu na analizu, i počela da čitam o Heliko bakteriji. Naježila sam se kad sam pročitala da Heliko bakterija može da izazove rak želuca ukoliko se ne leči na vreme. Odmah mi je prošlo kroz glavu koliko dugo trpim bolove…

Heliko bakterija i neuspešne terapije

Rezultat analize stolice je rekao da je Heliko bakterija tu u mom želucu, što znači da je najverovatnije ona uzrok mojih problema. Lekar mi je prepisao trojnuterapiju: dve vrste antibiotika u trajanju od 14 dana, plus obavezni Controloc koji zapravo samo ublažava bolove i smanjuje lučenje kiseline u želucu, i probiotik. Nadala samse da će kroz nedelju do 10 dana sve biti gotovo.

Prolazilo je vreme, a meni umesto da bude bolje bilo je sve gore. Prvo je počelo da mi izlazi neko crvenilo po koži. Uverena da je to sigurno reakcija na toliku količinu antibiotika, iznenadila sam se kad mi je doktorka na kontroli rekla da je to još jedan simptom ove nesnosne bakterije. Inače me je stomak još uvek boleo, a mučnina je bila nesnosna. To je doktorka pripisala antibioticima.

Na kontrolnom testu sam ponovo bila pozitivna. Heliko bakterija je i dalje tu! Doktorka je predložila novi ciklus terapije tzv. četvorostruku terapiju, koja je podrazumevala tri antibiotika plus Controloc i probiotik. Nisam mogla da pomislim da ponovo pijem antibiotike, ionako sam se već osećala otrovanom. Ali je doktorka rekla da je to jedini način i objasnila da je Heliko bakterija veoma otporna na lekove i da joj ni želudačna kiselina ne smeta. Zato se kombinuju više vrsta antibiotika koji se piju istovremeno kako bismo joj doskočili. OK, rešila sam da pokusam da poslušam doktorku i ovog puta.

U apoteci sam dobila kesu lekova i došla kući, a onda sam potrošila ceo list papira da napišem raspored uzimanja lekova tokom dana, jer to niko živ ne bi zapamtio kad se koji pije i da li posle ili pre jela. Uzela sam bolovanje i krenula sa terapijom. Međutim, ovi antibiotici su bili još gori od prethodnih, tako da su mi rasturali stomak, i kratko posle uzimanja leka bih povratila. Nisam ustajala iz kreveta. Posle nekoliko dana, shvatila sam da ne vredi, da prosto neće moći da bude efekta ako ja svaki put povratim lek. A nije bilo šanse da ne povratim. Odustala sam…

Bila sam u potpunom rasulu. I dalje sam osećala sve simptome, mučninu, bolove u želucu i u celom stomaku, težina u želucu, nadimanja, gorušica, povremeni proliv, sve me je bolelo i nije prestajalo…. Samo onaj ko prolazi kroz ovo može da razume očajanje u kom sam bila. Razočarenje, jer ne znam kako da se otarasim ove napasti, a lekovi ne mogu da mi pomognu. Bolovi su bili isti, odavno više nisam mogla da jedem ni normalnu količinu, a ni mnoge vrste hrane. Vidno sam smršala. Na cigare, kafu i alkohol nisam smela ni da pomislim.

Potraži pomoć psihijatra

Moja nervoza se nastavila, bila sam na bolovanju već neko vreme. Ja sam bila jednostavno dobra za izbegavanje. Više ni samu sebe nisam mogla da trpim. Bilo je dana kada mi je bilo malo bolje pa se ponadam da ću moći bar do grada da izađem. Par puta sam se tako prevarila i jedva se vratila kući, a da drugarica i ja još nismo ni stigle da se ispričamo. Poslednji put kad mi se to desilo, rešila sam da više ne izlazim. Sada sam pored problema sa bakterijom imala i psihički problem. Gastroenterolog mi je predložio da potražim pomoć psihijatra jer je bilo očigledno da sam upala u depresiju!

Mislila sam da sam u nekom začaranom krugu, da se neko sa mnom igra, da mi je bacio neke crne misli i da se nikada neću izvući.

Konačno, ukazao mi se tračak nade da ima leka za Heliko bakteriju

Naravno, kada čovek ima problem, stalno gugla da sazna ima li nešto što mu može pomoći. Možda neki prirodni lek ako postoji. Pa, kako su se lečili naši stari, mora da postoji neko prirodno rešenje – pa priroda je ovde mnogo pre nas. U tom traganju i svom potpunom očaju, iskočila mi je na fejsbuku reklama RECITE ZBOGOM HELIKO BAKTERIJI. Pomislila sam da se neko šali.

Brzo sam otišla na sajt HerbElixa firme koja je reklamirala ovaj preparat, a koji, kažu, uspešno eliminiše Heliko bakteriju i to baš na prirodan način. Pročitala sam sve bukvalno od prve do poslednje strane i malo se dodatno raspitala kod prijateljice koja se razume u eterična ulja. Pitate se kakve sad veze imaju eterična ulja. Radi se o tome da je preparat HerbELICO napravljen od tri eterična ulja koja su dobijena iz lekovitih biljaka. Ova kombinacija ulja ima sposobnost da deluje na Heliko bakteriju na nekoliko različitih načina tj. da ubija bakteriju sa više strana i bukvalno joj ne da da stvori otpornost u isto vreme na sve napade, kao što inače to radi antibioticima. AHA! Izgleda da neko konačno može da stane na crtu Heliko bakteriji! Moćne biljke iz prirode!

Nazirao se kraj mojim mukama sa Heliko bakterijom

Što sam više istraživala o ovom preparatu, grejala me je nada da sam možda na putu da se otarasim ovog sivila u koje sam upala i vratim svoj život sebi nazad. Nedostajalo mi je sve. Najpre da sam dobro ja, a onda i da vratim svoj život u normalne tokove. Da mogu normalno da radim i da se družim sa porodicom i prijateljima. Nedostajala sam samoj sebi!

Malo sam razmišljala, jer mi je cena bila nešto viša nego što sam očekivala. Ali, pomislivši koliko sam samo dala novca na Controloc, ranisane i skupe probiotike, za preparate za jačanje organizma, vitamine… Ova cena mi je delovala OK u odnosu na to da postoji mogućnost da mi bude bolje, a i da bi izlečenje moglo da bude tu nadomak ruke. Odlučila sam da probam, naručila sam HerbELICO preparati krenula novi krug terapije. Treća sreća, pomislih.

Posebno me je oduševilo saznanje da se na HerbELICO preparatu radi toliko dugo i temeljno. Istraživanja ovog leka sprovode tri univerzitetska profesora, doktori nauka, već punih 7 godina. Dodatno poverenje mi je ulilo saznanje da su svoje velike i ozbiljne karijere posvetili proučavanju bilja i sami razvili recepturu i tehnologiju po kojoj se proizvodi HerbELICO. Na sajtu je sve bilo veoma transparentno, od toga šta se tačno nalazi u preparatu do toga ko ga je napravio, i to mi je dodatno ulilo poverenje da se ne radi o prevari.

Dugoočekivano olakšanje i zbogom Heliko bakterijo!

Moja radoznalost se isplatila kao i moje poverenje firmi HerbElixa! Prvo sam bila oduševljena kada su mi stigle kapsule i kada sam ih pomirisala. Mirisale su divno na začine i delovale su baš prirodno i zdravo. Počela sam da ih pijem istog dana. Već posle nekoliko dana učinilo mi se da mi je bolje! Desetog dana više nisam imala bolove, a polako mi se vraćao apetit. Nestala je mučnina, stolica mi je bila normalna, nisam imala osećaj težine u stomaku. Jedino sam još kiselinu malo osećala s vremena na vreme, ali prestala sam da pijem Controloc i probiotik. Nastavila sam terapiju prema preporuci.

Kompletan tretman trajao je 45 dana (dve kutije preparata). Pozvala sam telefonom na broj HerbElixa-e za konsultacije sa lekarom i rečeno mi je da sam završila terapiju i da treba da uradim kontrolni test. Međutim, ja sam se toliko dobro osećala dok sam pila HerbELICO, da nisam smela ni da pomislim na svoje stanje u kom sam bila pre toga, pa sam rešila da za svaki slučaj popijem još jednu kutiju preparata. Tek nakon te treće kutije usudila sam se da odem na analizu. Rezultat je konačno bio negativan! Konačno sam se rešila proklete Heliko bakterije!!! Heliko bakterija je prošlost!

Zahvalnost prirodi i našim stručnjacima

Kasnije sam tek saznala koliko su naši stručnjaci posvećeni ovom preparatu. Kompletan proces proizvodnje se dešava pod njihovim nadzorom i ništa ne prepuštaju slučaju. Biljke su sa prostora Srbije i regiona iz organske proizvodnje, kompletan proces proizvodnje se odvija u Srbiji. Čak su i nagrađivani više puta za tehnološku inovaciju. Sada mi je čak i malo neprijatno što sam sumnjala u njih, ali pored toliko kojekakvih preparata na tržištu, čovek zaista mora biti obazriv. Mislim da u momentu kada sam odlučila da poručim HerbELICO preparat, ništa lepše sebi nisam mogla da podarim.

HerbElixa mi je dokazala da je moguće bez hemijskih lekova klasične medicine doći do izlečenja Heliko bakterije.

Naravno, u želji da mi se nikada više ne ponovi noćna mora kroz koju sam prošla, počela sam više da vodim računa o ishrani i da vodim uredniji život nego pre pojave prvih bolova u želucu. Izbegavam stresne situacije, ponovo sam zavolela svoj posao i srećno se vratila svom životu.

70% ljudi trpi bolove u želucu misleći da će proći samo od sebe

Ukoliko ste se prepoznali u ovoj mojoj ispovesti, ne čekajte ništa. Ne dozvolite da vam život prođe u bolovima i da dođete do depresivnog stanja kao ja i kao 70% ljudi koji trpi bolove u želucu. Uradite test stolice na Heliko bakteriju, a ako ste pozitivni znajte da neće proći od ranisana, neće pomoći samo probiotici, a možda ni antibiotici. Ja sam dokaz. Heliko bakteriju treba napasti sa svih strana.

Potrebna je samo dobra volja da se izlečite, rešenje postoji. Priroda ga je stvorila, a naši naučnici su se potrudili da ga i mi dobijemo.

Znate šta vam je činiti: posetite sajt HerbElixa klikom OVDE i vratite svoj srećni život nazad klikom na HerbELICO.

Marija G.

Decembar 2020, Novi Sad