Prodajna mesta Severna Makedonija

Препаратот HerbELICO® можете да го купите во аптеките на Еурофарм низ цела Македонија, како и во сите други подобро снабдени аптеки.

Локациите на аптеките на Еурофарм погледнете ги на следниов линк:

https://aptekieurofarm.com.mk/lokacii-na-apteki/

Еурофарм ДООЕЛ е екслузивен увозник и дистрибутер на HerbELICO® препаратот на територијата на Р Македонија